Бананавыя пончыкі. Пакрокавы рэцэпт
Бананавыя пончыкі — страва даволі каларыйная, аднак часам можна сябе імі папесціць. Бананы будзем выкарыстоўваць для гатавання цеста. Пончыкі атрымліваюцца хрумсткія з паўсалодкім смакам. Пакрокавы рэцэцпт прапнуе блогер Святлана Карніцкая. Інгрэдыенты для пончыкаў Сухія дрожджы — 5 гр. Цёплая вада — 60 мл. Банан —2 шт. (150 г) Цукар — 50 гр. Сметанковы алей … Чытаць далей Бананавыя пончыкі. Пакрокавы рэцэпт
Скапіюйце і ўстаўце гэты URL, каб убудаваць у свой сайт WordPress
Скапіюйце і ўстаўце гэты код, каб убудаваць у свой сайт