Беларускі бульбяны суп «Цярцюха». Пакрокавы рэцэпт
Беларускае слова «цярцюха» азначае штосьці расцёртае. У Беларусі шмат дзе так называюць тоўчаную вараную бульбу – рассыпістае сухаватае пюрэ. У ананімнай беларускай паэме XIX ст. «Энеіда навыварат» – так называлі… таўчоны тытунь! Але ў апошні час гэтае слова часцей ужываецца як назва традыцыйнага супу з цёртай бульбы. Упершыню ўвагу шырокай аўдыторыі гэтая страва прыцягнула дзякуючы … Чытаць далей Беларускі бульбяны суп «Цярцюха». Пакрокавы рэцэпт
Скапіюйце і ўстаўце гэты URL, каб убудаваць у свой сайт WordPress
Скапіюйце і ўстаўце гэты код, каб убудаваць у свой сайт