Цуда-печка на Слонімшчыне. Сакрэт асаблівай рэцэптуры Паўлаўскіх караваяў

На паўлаўскай зямлі захавана традыцыя выпечкі караваяў, яна мае глыбокія карані і перадаецца з пакалення ў пакаленне. І караваі атрымліваюцца ў мясцовых умеліц асаблівыя, як знешне, так і на смак. Галоўнымі захавальніцамі традыцыі з’яўляюцца ўдзельніцы народнага аб’яднання «Чараўніцы-каравайніцы». Сёння гэта дзевяць мясцовых жыхарак, якія валодаюць усімі сакрэтамі выпечкі таго самага хлеба, які шмат гадоў таму … Чытаць далей Цуда-печка на Слонімшчыне. Сакрэт асаблівай рэцэптуры Паўлаўскіх караваяў