Для аматараў першых страў. Топ-7 супоў беларускай нацыянальнай кухні
Суп, вядомы ў сучаснай кухні як першая страва, мае вельмі даўнюю гісторыю. Першыя спробы варыць нешта падобнае на суп былі зроблены яшчэ ў каменным сагоддзі, але як самастойная страва з усімі характэрнымі для яго прыкметамі ён з’явіўся прыкладна за сотню гадоў да пачатку нашай эры. Першымі сапраўдныя супы пачалі варыць у Старажытным Кітаі. У Еўропе … Чытаць далей Для аматараў першых страў. Топ-7 супоў беларускай нацыянальнай кухні
Скапіюйце і ўстаўце гэты URL, каб убудаваць у свой сайт WordPress
Скапіюйце і ўстаўце гэты код, каб убудаваць у свой сайт