У кожнай гаспадыні ёсць свая фірмовая страва, якой яна здзіўляе сваіх гасцей. Адной з такіх, бузумоўна, з'яўляюцца катлеты «пад футрам».
Прапануем вам смачны рэцэпт
Інгрэдыенты для катлет
- Фарш
- Цыбуля
- Часнок
- Соль
- Спецыі
Інгрэдыенты для футра
- Вараныя яйкі
- Сырая бульба
- Сыр
- Маянэз (альбо смятана + соевы соус)
Спосаб прыгатавання
Крок 1
Лук і часнок дробна насекчы і дадаць да фаршу, пасаліць і дадаць спецыі. яйкі, сыр і бульбу нацерці на буйную тарку , не змешваючы паміж сабой.
Крок 2
На бляхе сфарміраваць плоскія катлеты. 1 пласт — вараныя яйкі, 2 пласт — сырая бульба, 3 пласт — сыр змяшаць з маянэзам і выкласці шапачкай.
Крок 3
Запякаць у разагрэтай да 180С духоўцы 30 хвілін.
Смачна есці!