Site icon Слушна

Катлеты «пад футрам». Прыгожы і карысны рэцэпт

Катлеты "пад футрам"

У кожнай гаспадыні ёсць свая фірмовая страва, якой яна здзіўляе сваіх гасцей. Адной з такіх, бузумоўна, з'яўляюцца катлеты «пад футрам».

Прапануем вам смачны рэцэпт

Інгрэдыенты для катлет

Інгрэдыенты для катлет

  • Фарш
  • Цыбуля
  • Часнок
  • Соль
  • Спецыі 

Інгрэдыенты для футра

  • Вараныя яйкі
  • Сырая бульба
  • Сыр
  • Маянэз (альбо смятана + соевы соус)

Спосаб прыгатавання

Крок 1

Лук і часнок дробна насекчы і дадаць да фаршу, пасаліць і дадаць спецыі. яйкі, сыр і бульбу нацерці на буйную тарку , не змешваючы паміж сабой.

Крок 2

На бляхе сфарміраваць плоскія катлеты. 1 пласт — вараныя яйкі, 2 пласт — сырая бульба, 3 пласт — сыр змяшаць з маянэзам і выкласці шапачкай.

Крок 3

Запякаць у разагрэтай да 180С духоўцы 30 хвілін.

Смачна есці!

Гатуем разам

Ежа для прыгожай фігуры. Катлеты з аўсянкай у духоўцы

Exit mobile version