Спрэчкі, якой павінна быць фаршыраваная рыба — салодкай або рэзкай, не сціхаюць больш стагоддзя. Але ж кожная гаспадыня імкнецца зрабіць свой рэцэпт непаўторным і незабыўным і выкарыстоўвае свае сакрэтныя ігнрэдыенты.
Блогер Алена Браніславаўна ведае як зрабіць рыбку не толькі смачнай, але і прыгожай. Пазнаёмімся з яе ўнікальным рэцэптам.
Інгрэдыенты
- Лешч, або карп — 1 шт
- Пярловая крупа адварная
- Морква,цыбуля,салодкі перац
- Алея
- Соль
- Спецыі
Колькасць інгрэдыентаў залежыць ад велічыні рыбы
Спосаб прыгатавання
З рыбы зняць луску і выпатрашыць.
Выдаліць хрэбет і вялікія косткі.
Прасуцыць рушніком.
Пасаліць , прыправіці спецыямі , пакінуць марынавацца на 30 хвілін.
Гародніну парэзаць кубікамі і абсмажыць на алеі.
Пяроўку адварыць да поўгатоўнасці , дадаць гародніны.
Пакласці фарш у рыбу.
Абкласці рыбку гароднінай, парэзанай на буйныя кавалкі , абярнуць у пергамент , потым у фальгу .
Запякаць 30 хвілін, потым развярнуць і дапекці да румянай скарыначкі.
Смачна есці!
https://bel.24health.by/xatnyaya-salyonaya-skumbryya-mintaj-u-smetankovym-souse-gatuem-rybu-na-svyatochny-stol/