Салата з фасоляй і сухарыкамі. Пакрокавы рэцэпт
У беларускай народнай кулінарнай кнізе значнае месца займаюць стравы з фасоляй – карыснай і пажыўной раслінай. Пасоля, квасоля, шальбабон, фасоля — так называюць у розных мясцовасцях Беларусі гэту травяністую расліну з сямейства бабовых. Яе радзіма — Паўднёвая Амерыка і перш чым фасоля трапіла на стол у выглядзе смачнай стравы, яе выкарыстоўвалі ў якасці дэкаратыўнай кветкі. … Чытаць далей Салата з фасоляй і сухарыкамі. Пакрокавы рэцэпт
Скапіюйце і ўстаўце гэты URL, каб убудаваць у свой сайт WordPress
Скапіюйце і ўстаўце гэты код, каб убудаваць у свой сайт