Універсальны прадукт. Як з кабачка прыгатаваць шакаладны пірог і рулет з тварожным сырам

Сёння кабачок вырошчваюць практычна ва ўсіх хатніх гаспадарках. Кабачок пякуць, параць, марынуюць і кансервуюць на зіму. У народзе ўжо даўно ацанілі мачэгонныя ўласцівасці гэтага прадукта, здольнасць аднаўляць солевы абмен, выводзіць таксіны і «дрэнны» халестэрын. Кабачок багаты вітамінамі В1, В2, РР (ніацын альбо нікацінавая кіслата), але асабліва шмат у ім вітаміна С.  Акрамя гэтага, у кабачках … Чытаць далей Універсальны прадукт. Як з кабачка прыгатаваць шакаладны пірог і рулет з тварожным сырам