Site icon Слушна

Як смачна прыгатаваць цыбульнікі? Пакрокавы рэцэпт

Цыбульнікі — гэта смачныя і румяныя аладкі з цыбуляй. Іх гатаванне не займае шмат часу, але ж смак уражвае начысычанасцю і апетытным пахам.

Гэтым разам прапануем рэцэпт цыбульнікаў ад блогера і гаспадыні харчэўні ў Тураве Алены Браніславаўны.

Інгрэдыенты

Інгрэдыенты

  • Цыбуля —1 кг.
  • Мука — 5 ст л.
  • Яйкі — 3 шт.
  • Разрыхляльнік — 2 ч.л.
  • Соль па смаку
  • Алей для абсмажвання

Спосаб прыгатавання

Цыбулю парэзаць на дробныя кубікі

Пасаліць і добра перацерці рукамі, пакінуць на 5-10 хвілін. Пасля гэтага адціснуць лішнюю вільгаць, калі яна ў вас будзе.

Дадаць яйкі і муку, змашаную з разрыхляльнікам.

Змяшаць усе інгрэдыенты.

Абсмажыць на алеі з кожнага боку да румянай скарынкі на невялікім агні, гэта вельмі важна. Нам трэба, каб цыбуля пры абсмажванні стала мяккай.

Подаваць гарачымі са смятанай альбо з смажанай грудзінкай.

Смачна есці!

Мядовы пернік з начыннем. Пакрокавы рэцэпт

Exit mobile version