Беларускі боршч без капусты. Асноўныя адрозненні ад традыцыйнага рэцэпта

Боршч — страва, якую гатуюць у кожнай сям’і. Смачны, сытны, гарачы, ён не пакіне абыякавым нікога. Рэцэптаў яго прыгатавання шмат. Мусіць у кожнай гаспадыні ёсць свой. У славянскай культуры ў кожнага народа існуюць сакрэты гатаванння смачнага чырвонага супа. Менавіта 10 лістапада (у Дзень баршчу) разбяром асаблівасці беларускага рэцэпта. Асноўныя адрозненні Беларускі боршч гатуецца крыху інакш, … Чытаць далей Беларускі боршч без капусты. Асноўныя адрозненні ад традыцыйнага рэцэпта