Рэцэпты сакавітых катлет ад блогера. Падборка самых нечаканых інгрэдыентаў
Катлета — гэтае слова настолькі смачна гучыць, што ў галаве не толькі з’яўляюцца думкі пра ежу, але і ў роце адчуваецца асаблівы прысмак. Катлета была прыдумана ў Францыі, і ў перакладзе з французскай мовы азначае «рабрынка». Раней катлета ўяўляла сабой вельмі цікавую страву. Бралі рабрынку, ялавічную ці свіную, і абкручвалі яе двума пластамі мясной мякаці, … Чытаць далей Рэцэпты сакавітых катлет ад блогера. Падборка самых нечаканых інгрэдыентаў
Скапіюйце і ўстаўце гэты URL, каб убудаваць у свой сайт WordPress
Скапіюйце і ўстаўце гэты код, каб убудаваць у свой сайт