Фаршыраваныя фаршам сушкі — простая страва, але яна, безумоўна, унясе разнастайнасць у ваш рацыён. Выдатна падыдзе ў якасці закускі ці дзённага перакусу з гарбатай.
Сушкі можна выкарыстоўваць розных памераў, а фарш папярэдне лепш падсмажыць з цыбуляй, а можна класці ў сушку і сырым. Звычайна страва гатуецца прыкладна 20-30 хвілін. Дарэчы, рэцэпт таксама можа быць і навагоднім, калі адмыслова ўпрыгожыць гатовыя сушкі.
Закускі на святочны стол
Інгрэдыенты
- Сушкі — 200 гр.
- Сыр — 100 гр.
- Маянэз — 50 гр
- Фарш — 200 гр.
- Папрыка, перац, соль, часнок грануляваны (па смаку для фаршу)
- Малако
Спосаб прыгатавання:
Сушкі неабходна замачыць у вадкасці. Лепш за ўсё ў малацэ з вадой. Сушкі пакінуць на 20-25 хвілін, перыядычна памешваючы. Сушкі лепш браць больш тоўстыя. Неабходна сачыць, каб яны моцна не размоклі.
Фарш выкладваем у ёмістасць і дадаем спецыі па смаку. Добра перамешваем.
Бляху змазваем алеем або засцілаем пергаментам.
Ннапаўняем іх фаршам як на фота.
Затым паліваем маянэзам
Надзіраем на тарцы дробна сыр, і пасыпаем крышку ім сушкі.
Запякаем сушкі 20 хвілін у папярэдне нагрэтай да 180 градусаў духоўцы.
Смачна есці!
Закуска для прыемнага вечара. Гатуем запечаны камамбер з багетам, памідорам і размарынам
Матэрыялы на сайце slushna.by носяць інфармацыйны характар і прызначаныя для адукацыйных мэтаў. Інфармацыя не павінна выкарыстоўвацца ў якасці медыцынскіх рэкамендацый. Ставіць дыягназ і прызначае лячэнне толькі ваш урач. Рэдакцыя сайта не нясе адказнасці за магчымыя негатыўныя наступствы, якія ўзніклі ў выніку выкарыстання інфармацыі, размешчанай на сайце slushna.by