У перыяд з 25 верасня па 1 кастрычніка ў Мінску пройдзе юбілейны пятнаццаты Тыдзень беларускай кухні.
Парадаваць смачнымі нацыянальнымі стравамі наведвальнікаў гатовы 80 рэстаранаў і кафэ, з якімі можна азнаёміцца тут.
Асаблівасць гэтай акцыі - як і заўсёды прыгатаваныя па адной рэцэптуры і прапаноўваемыя па адной цане стравы павялічаны да шасці. Меню складзена з найбольш запатрабаваных у мінчан падчас правядзення папярэдняга Тыдня беларускай кухні страў.
Гасцям прапануюць паспрабаваць курыны рулет з малосоленымі агуркамі, гарбузовы суп з грэнкамі і курыцай, печыста з падліўкай і печанай гароднінай, смажаніну па-вясковаму з блінамі, тварожныя хрушчы з мёдам і журавінавы морс. Кошт такой трапезы складзе 30,5 беларускіх рублёў.
Беларускі боршч без капусты. Асноўныя адрозненні ад традыцыйнага рэцэпта
Матэрыялы на сайце slushna.by носяць інфармацыйны характар і прызначаныя для адукацыйных мэтаў. Інфармацыя не павінна выкарыстоўвацца ў якасці медыцынскіх рэкамендацый. Ставіць дыягназ і прызначае лячэнне толькі ваш урач. Рэдакцыя сайта не нясе адказнасці за магчымыя негатыўныя наступствы, якія ўзніклі ў выніку выкарыстання інфармацыі, размешчанай на сайце slushna.by