21.12.2023
21.12.2023

Сушкі з фаршам, запечаныя ў духоўцы. Пакрокавы рэцэпт

logo
Рэцэпты
0
Памер шрыфта:
  • A
  • A
  • A

Фаршыраваныя фаршам сушкі — простая страва, але яна, безумоўна, унясе разнастайнасць у ваш рацыён. Выдатна падыдзе ў якасці закускі ці дзённага перакусу з гарбатай.

Сушкі можна выкарыстоўваць розных памераў, а фарш папярэдне лепш падсмажыць з цыбуляй, а можна класці ў сушку і сырым. Звычайна страва гатуецца прыкладна 20-30 хвілін. Дарэчы, рэцэпт таксама можа быць і навагоднім, калі адмыслова ўпрыгожыць гатовыя сушкі.

Закускі на святочны стол

Закускі на святочны стол. Абаранкі з фаршам

 Інгрэдыенты

  • Сушкі — 200 гр.
  • Сыр — 100 гр.
  • Маянэз — 50 гр
  • Фарш — 200 гр.
  • Папрыка, перац, соль, часнок грануляваны (па смаку для фаршу)
  • Малако

Спосаб прыгатавання:

Сушкі неабходна замачыць у вадкасці. Лепш за ўсё ў малацэ з вадой. Сушкі пакінуць на 20-25 хвілін, перыядычна памешваючы. Сушкі лепш браць больш тоўстыя. Неабходна сачыць, каб яны моцна не размоклі.

Сушкі

Фарш выкладваем у ёмістасць і дадаем спецыі па смаку. Добра перамешваем.

Фарш

Бляху змазваем алеем або засцілаем пергаментам.

Сушкі

Ннапаўняем іх фаршам як на фота.

Абаранкі з фаршам

Затым паліваем маянэзам

Сушкі з фаршам і маянэзам

Надзіраем на тарцы дробна сыр, і пасыпаем крышку ім сушкі.

Запякаем сушкі 20 хвілін у папярэдне нагрэтай да 180 градусаў духоўцы.

Сушкі з фаршам і сырам

Смачна есці!

Закуска для прыемнага вечара. Гатуем запечаны камамбер з багетам, памідорам і размарынам

Матэрыялы на сайце slushna.by носяць інфармацыйны характар і прызначаныя для адукацыйных мэтаў. Інфармацыя не павінна выкарыстоўвацца ў якасці медыцынскіх рэкамендацый. Ставіць дыягназ і прызначае лячэнне толькі ваш урач. Рэдакцыя сайта не нясе адказнасці за магчымыя негатыўныя наступствы, якія ўзніклі ў выніку выкарыстання інфармацыі, размешчанай на сайце slushna.by

0

Я нарадзілася і жыву ў горадзе Мінску. З дзяцінства цягнулася да творчасці і прафесію выбрала незвычайную. У 2016 годзе скончыла біялагічны факультэт БДУ, 6 гадоў кар'ернага шляху звязала з лабараторнай дыягностыкай. Вывучала прынцыпы працы медыцынскага абсталявання і навучала лекараў і лабарантаў працаваць на ім. Пастаянна пісала і стварала кароткія кіраўніцтвы, памяткі, алгарытмы, аптымізуючы працу супрацоўнікаў для спецыялістаў ва ўстановах аховы здароўя. Цяпер я блогер, SMM-спецыяліст, вучу іншых людзей, як весці сацыяльныя сеткі. У мяне ёсць свой тэлеграм-канал з рэцэптамі і тэлеграм-канал па развіццю сацыяльных сетак.
Глядзіце таксама